Medewerker Servicedesk

Solliciteer nu

Medewerker Servicedesk

Voor de afdeling ICT van Bravilor Bonamat zijn we op zoek naar een Medewerker Servicedesk.

Full-time · Heerhugowaard

Over de rol

De afdeling ICT houdt zich bezig met het optimaliseren en faciliteren van bedrijfsprocessen door ICT-oplossingen en het werken aan diverse ICT gerelateerde projecten. Doordat we naast een fabrieksomgeving met diverse productielijnen ook een kantooromgeving hebben, is het ICT landschap zeer divers en uitdagend. Daarnaast hebben je werkzaamheden niet alleen betrekking op het hoofdkantoor, maar ook op onze tweede productielocatie te Polen, onze zusterorganisatie Geerts Metaalwaren en onze filialen in het buitenland (Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, USA).

Als Medewerker Servicedesk ben jij het visitekaartje van onze ICT-afdeling. Er komen dagelijks verschillende (technische) ICT-vraagstukken op je af en jij zorgt voor de juiste afhandeling. In het geval van echte spoedgevallen stel je je flexibel op, weet je snel (om) te schakelen en kom je met de juiste oplossing.

Dit ga je doen

Als Medewerker Servicedesk:

 • Ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van verschillende ICT-vraagstukken, zoals: installeren van werkplekken, vervangen van software en randapparatuur; problemen met laptops en mobiele devices, (aanmaken) account(s)/wachtwoord resets, problemen met de printer etc. Dit kan zowel per telefoon, mail als op locatie zijn. Jij zorgt ervoor dat de eindgebruiker snel weer aan de slag kan en op de hoogte is van de status;

 • Ben je verantwoordelijk voor de verwerking van tickets;

 • Verzorg je analyses op de tickets (inhoud en service level) en draag je verbeteringen aan;

 • Ben je medeverantwoordelijk voor optimalisatie/verbetering van de kwaliteit in de afhandeling;

 • Zorg je ervoor dat men in de organisatie over de juiste informatie beschikt. Denk hierbij aan het maken en up-to-date houden van de werkinstructies, procesafspraken, procedures en work-arounds;

 • Denk je graag mee met nieuwe ideeën en/of initiatieven.

Daarnaast kun je betrokken worden bij diverse projecten, bijvoorbeeld het configureren en uitrollen van nieuwe printers of het on-site uitrollen van hardware en fysieke werkplekken. 

Het betreft een leuke veelzijdige en dynamische functie, waarbij geen dag hetzelfde is. In de dagelijkse praktijk werk je nauw samen met de andere ICT-collega’s en heb je veel contact met de verdere interne organisatie. De afdeling ICT bestaat in totaal uit 4 collega’s en het team rapporteert aan de Manager ICT.

Heb jij het in je?

Zeker als je:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau hebt;

 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring hebt in eenzelfde rol;

 • Goede kennis en ervaring hebt met Office pakketten;

 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en klant- en servicegericht bent;

 • Oplossingsgericht bent en gestructureerd kunt werken;

 • Verantwoordelijkheid neemt, assertief en leergierig bent en proactief oplossingen weet aan te dragen (probleemoplossend vermogen);

 • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal.

Werken bij Bravilor Bonamat

Je gaat aan de slag bij een toonaangevende producent van filterkoffiemachines, espressomachines, koffieautomaten en heetwater apparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In dit tijdsbestek is het bedrijf uitgegroeid van groothandel in horecaproducten tot specialist en producent; een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier met internationale allure en ambities.

Wereldwijd werken onze betrokken medewerkers samen aan onze core business: het ontwikkelen, produceren en vermarkten van onze professionele drankbereidingssystemen. Wat ons uniek maakt? Wij hebben alles onder een dak: het hoofdkantoor in Heerhugowaard huisvest, naast de productiefaciliteit bestaande uit metal shop en assemblage, een eigen gereedschapsmakerij en diverse magazijnen. Alle internationale vestigingen beschikken over een verkoopkantoor, een technisch serviceteam en een magazijn met eigen voorraad. Dit stelt ons in staat om bestellingen correct en snel af te leveren over de hele wereld en technische problemen lokaal op te lossen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een fulltime functie met veel uitdaging, afwisseling, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris, zelfs ruim boven de CAO, met passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bravilor Bonamat valt onder de CAO Metalektro (grootmetaal) met o.a. 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Daarnaast bieden wij jou de ruimte voor je verdere persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging waarmee we meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseren, zoals de jaarlijks terugkerende Popquiz en het Sinterklaasfeest. Daarnaast organiseren we avondfeesten of dagactiviteiten.

Enthousiast?

Wil je ons team komen versterken als Medewerker Servicedesk? Dan horen we graag van je!