Accountmanager

Solliciteer nu

Accountmanager

Voor de Sales afdeling van Bravilor Bonamat zijn wij op zoek naar een Accountmanager Nederland.

Full-time · Heerhugowaard

Over de rol

Als Accountmanager bij Bravilor ben jij het gezicht van onze salesactiviteiten in Nederland. Je rol omvat het beheren van ons bestaande dealernetwerk en het actief ontdekken en benutten van nieuwe zakelijke kansen bij eindgebruikers. Je bent regelmatig onderweg, waarbij je ongeveer 3 tot 4 dagen per week bestaande en potentiële klanten bezoekt, deelneemt aan beurzen en actief betrokken bent bij diverse projecten door heel Nederland. Deze dynamische buitendienst wordt aangevuld met één vaste kantoordag per week in ons hoofdkantoor te Heerhugowaard. Deze dag biedt je de uitgelezen kans om in teamverband te werken, verkoopstrategieën aan te scherpen en je plannen voor de komende periode te delen.

Dit ga je doen

Als Accountmanager NL:

 • Ontwikkelen van verkoopstrategieën en prognoses om onze marktpositie te versterken;

 • Introduceren van nieuwe producten en optimaliseren van het bestaande assortiment;

 • Onderhouden en uitbreiden van relaties met dealers en klanten;

 • Monitoren van markt- en prijstrends en initiëren van acties om verkoopdoelstellingen te behalen;

 • Samenwerken met collega's van Product Management, Technical Support, Marketing en Sales Back Office;

 • Vertegenwoordigen van Bravilor Bonamat op zowel nationale als internationale beurzen en opvolgen van sales leads.

Heb jij het in je?

 • Je hebt een afgeronde HBO-studie in een commerciële of bedrijfskundige richting;

 • Bewezen ervaring in het ontwikkelen van verkoopstrategieën, beheren van klantrelaties en onderhandelen van deals B2B;

 • Vaardig in het analyseren van markt- en prijstrends, met ervaring in het introduceren en optimaliseren van producten;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, met het vermogen om effectief samen te werken met interne teams en klantenrelaties te onderhouden;

 • Flexibel en reisbereid om nationaal te reizen voor beurzen en klantbezoeken.

Werken bij Bravilor Bonamat

Je gaat aan de slag bij een toonaangevende producent van filterkoffiemachines, espressomachines, koffieautomaten en heetwater apparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In dit tijdsbestek is het bedrijf uitgegroeid van groothandel in horecaproducten tot specialist en producent; een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier met internationale allure en ambities.

Wereldwijd werken onze betrokken medewerkers samen aan onze core business: het ontwikkelen, produceren en vermarkten van onze professionele drankbereidingssystemen. Wat ons uniek maakt? Wij hebben alles onder een dak: het hoofdkantoor in Heerhugowaard huisvest, naast de productiefaciliteit bestaande uit metal shop en assemblage, een eigen gereedschapsmakerij en diverse magazijnen. Alle internationale vestigingen beschikken over een verkoopkantoor, een technisch serviceteam en een magazijn met eigen voorraad. Dit stelt ons in staat om bestellingen correct en snel af te leveren over de hele wereld en technische problemen lokaal op te lossen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een fulltime functie met veel uitdaging, afwisseling, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris, zelfs ruim boven de CAO, met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease auto. Bravilor Bonamat valt onder de CAO Metalektro (grootmetaal) met o.a. 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Daarnaast bieden wij jou de ruimte voor je verdere persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging waarmee we meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseren. Daarnaast organiseren we avondfeesten of dagactiviteiten.

Enthousiast?

Wij kijken uit naar je sollicitatie voor de rol van Accountmanager. Liever eerst een kop koffie of meer informatie? Neem contact op met Sven Karass (Recruiter) via +31 (0)6 820 93 228.